BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011/01/06

MANGOJA 2€/KG

Oon taas innostunu lukee mangaa minkä kerkeen! Ja tietenkin eilen Vepan kanssa kävellessä keskusteltiin aiheesta aasialaiset draamat, anime sekä manga. Keskityttiin kumpikin tietenkin omiin aihepiireihimme. Suomeksi sanottuna Vepa puheli draamasta ja itse anime/manga höhhellyksistä.

Toin esille suuren ärsytyksen niistä tavanomaisista hahmoista, jotka löytyvät lähes jokaisesta mangasta sekä animesta. Toisaalta se taisi täsmätä myös suurimaan osaan draamoista! AASIALAISET!

Kuitenkin. Suuri ärsytyksen aiheeni on oikeastaan tytöt jokaisessa sarjassa! Tytöt on 99% sarjoista kikattelevia koulutyttöjä, jotka keskustelee pojista ja punastuu aina kun kyseisen sukupuolen edustaja kävelee ohi. Sen lisäksi he ovat epätoivoisia ihastumisen suhteen, mikä tekee asiasta aina vain ärsyttävämmän. DN:ää katsoessa ei voinut kuin todeta kakkos kiran ärsyttävyys! "Haluan sinut poikasystäväkseni, oi, kira, jonka juuri vasta tapasin. Ja tapan kaikki muut tytöt, jotka katsovat sinuun päin, vaikket olekaan minusta kiinnostunut paskan vertaa, oi, sinä ihana uros!"

Sillee WHAT THE FUCK, GET REAL FUCKERS! Vetäisin itteni hirteen jos oisin tollanen. Voi jeesus saatana. Ei kuitenkaan ajatella, että vain tytöt ovat tuollaisia! Useat koulutyttö-pojat ovat samanlaisia. Epätoivoisia, herkkiä, ujoja, kikattelevia ja HULLUJA!

Ehkä se vain on yleinen näkemys (?).
Eilen eksyin omegleen (poikkeanko aiheesta,en), jossa tapasin miespuolisen henkilön Sveitsistä. Hää alotti keskustelun sanomalla YOYO! Kerroin, että tilanne oli sinällään huvittava, koska mää olin edellisen keskustelun aikana just sanonu Yo (multa se on aika epätavanomaista toimintaa), koska tää tyyppi oli kysyny multa "whaddup bro", mitäs siihen vastaamaan jos tulee sellanen YO-fiilis? Kuitenin tää sveitsiläinen sanoi, et mä en taida olla tyttö ja hämmästyi, kun ilmotin tattararaa olevani tyttö: tyttö ja heitän "hyvää" läppää.
Hetkonen. Niin, ku tytöt ei voi heittää hyvää läppää. Paskanmarjat! Niin, mun pitäs olla pinkkiin pukeutuva, kiharatukkainen (olen) tytön tyllerö, jonka ainoa tavoite on saada poikaystävä, seistä hiljaa hänen rinnallaan (paitsi silloin, kun poika kertoo hauskan vitsin ja pitää kikatella) ja tykätä kaikesta ylisöpöstä pinkinstä hörsylästä ja kiljua YATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IHIHIRIKSHFÖILH
Tähän muottiin ei mahdu onneksi esimerkiksi Nanan goottityttö, joka on kaikkea muuta kuin edellämainittua. Omg!

Näin siis tänään. Kiitos.

0 kommenttia: